NőPróba

Teszter vagyok. Folyamatosan kísérletezek. Szeretnék egyensúlyban élni a női szerepeimben, vigyázni, hogy egyik terület ne falja fel a másikat, de mégis fejlődve, törekedve, egyre jobbá válni a különböző minőségeimben.

Ez az állandó törekvés szülte a sztorikat felismeréseimről, rácsodálkozásaimról, ügyetlenségeimről, különös és különleges kapcsolataimról, kalandjaimról a világ különböző országaiban.

Mindeközben egyre tudatosabbá váltam és egyre pontosabban kerestem a megoldásokat az egyre pontosabban megfogalmazott kérdéseimre.

Felnőtt életem elmúlt húsz évében összegyűjtött tapasztalataim jelennek meg negyven történet formájában ebben a könyvben.

Az írásra azok a nők adták számomra a felhatalmazást, akik a véleményemet, tanácsomat kérték az elmúlt években, mert bizalmukba fogadtak és úgy érezték, hiteles vagyok számukra.

Eddig nem ismertél, hiszen a mindennapi nők életét éltem, nem voltam híres, nem találkoztál velem a képernyőn és az újságok lapjain sem. Most viszont a tapasztalatok és az írás iránt érzett vonzalom adta bátorságból erőt merítve, egy újabb kísérletbe kezdek. Kilépek az ismeretlenség homályából és megmérettetem magam a nagyközönség előtt.

Ezzel is szeretnék a nőknek bátorságot adni a kísérletezéshez, mert az én történetem bárki másé is lehetne.

Tóth Enikő Nőpróba c. könyvek elő és hátlap
Bankkártyás fizetés Barionnal.